Перевірка швидкості Інтернет

У Вас винікли сумніви з пиводу якості наданого провайдером Інтернету? Вы можете самостійно виконати перевірку швидкості, дізнатися наскільки швидкість Інтернет з'єднання відповідає заявленої оператором Інтернета Телза у пакеті.

Для правильного виміру потрібно знати:

        • Швидкість Інтернету показує скільки біт інформації передано в секунду. Може вимірюватися в кілобітах в секунду (Кбіт / с), мегабіт в секунду (Мбіт / с), гігабіт на секунду (Гбіт / с). Щоб правильно оцінити швидкість передачі необхідно перевести біти в байти. В одному байті завжди 8 біт.

        • Замір швидкості не проводять через WI-FI підключення. Роутери в низькому ціновому сегменті як правило мають обмеження швидкості по WI-FI близько 50Мбіт / с. Виконуйте підключення через пряме кабельне підключення.
        • Не робіть вимірювання швидкісного інтернету при запущених торент-клієнтів або інших додатках активно використовують трафік Інтернет, наприклад інтернет-радіо, Skype, антівірусиі аналогічні, а також настройка вашої операційної системи.
        • Швидкість Інтернету може відрізнятися на різні сайти. Це пов'язано з тим що сайти перебувають на різних майданчиках, наприклад застарілому хостингу.

Шівидкість каналу можно проаналізувати через сервіс SPEEDTEST. Це один з найкращих сервісов в Інтернет. При переході по посиланню Вам буде доступна кнопка GO - почати сканування. Приклад виконання вимірювання швидкості Інтернет-каналу:

  1. Натиснить кнопку GO;

  2. Зачекайте поки система виконує аналіз

  3. Після кінчення сканування Ви побачите швідкість. Цей показник вам потрібно порівняти з заявленим в об'єкті придбання вам пакеті.

Якщо результат вимірів швидкості відповідають заявленим в пакеті, але Вам все одно не вистачає швидкості, то компанія ТЕЛЗА завжди готова надати Вам більший тариф. Просто надайте замовлення про перехід на інший тарифний план. Дана послуга безкоштовна. Ми завжди раді допомогти.

Якщо швидкість виміру виявилася нижче не варто турбуватися. Зв'яжіться з нашою службою технічної підтримки і опишіть свою проблему. Наші кваліфіковані технічні фахівці допоможуть у вирішенні цієї проблеми. Ми націлені на надання якісного високошвидкісного Інтернету в місті Запоріжжя.

 

Рейтинг користувача: 3 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
Обратный звонок